Website compleet verbouwd

Deze website staat in zijn huidige vorm nu ongeveer een jaar online. De bezoekersaantallen zijn in die periode flink gestegen. In juni 2006 werden mijn pagina’s door 350 bezoekers geraadpleegd, een jaar later waren dat er ongeveer 1.600. En dat is reden voor een feestje!

In de afgelopen maanden heb ik hard gewerkt om de website te verbouwen. Hoewel hij er nog ongeveer hetzelfde uitziet, is de code achter de schermen compleet herschreven. Voor u als bezoeker zijn er ook extratjes toegevoegd. Zo worden veel voorkomende afkortingen vanaf nu voorzien van een verklarende tekst, wordt bij informatieve teksten (waar mogelijk) verwezen naar andere relevante pagina’s op deze website die wellicht ook uw interesse hebben en is de website opgefleurd met nieuwe foto’s.

Vanaf deze plaats wens ik u nog veel surfplezier op mijn webpagina toe.
Edward Brüheim