Website vernieuwd

Op woensdagavond 9 september 2009 is een nieuwe versie van deze website ontsloten (v2.0). De grootste verandering voor u als bezoeker, zal zijn dat de categorieën vervangen zijn door tabbladen. De categorieën ‘staatsrecht’ en ‘bestuursrecht’ zijn daarbij samengegaan in het tabblad ‘publiekrecht’ en berichten die voorheen in de categorie ‘columns’ stonden, staan vanaf vandaag in de categorie ‘algemeen’.

De aanwezigheid van tabbladen is niet de enige visuele verandering van deze website. Het is de bedoeling om vanaf dit moment zo nu en dan een bericht te verlevendigen door een foto toe te voegen. De mogelijkheid daartoe is echter beperkt gehouden. Een andere kleine wijziging in de lay-out is dat de gerelateerde berichten niet langer naast het blog-bericht staan, maar eronder.

Het contact-formulier en de pagina met verwijzingen naar andere interessante websites hoop ik in de toekomst weer terug te kunnen plaatsen, zodra de achterliggende code is aangepast aan de nieuwe structuur van de website.